Меню Закрити

Прихований кріплення для фасадної та терасної дошки.

Кляймер для кріплення фасадної та терасної дошки з пазом

Приховане кріплення із нержавіючої сталі призначене для монтажу терасного або фасадного настилу із дошки з пазом. Забезпечує рівний настил без видимих ​​елементів кріплення з рівними технічними проміжками між терасних дощок.

ТЕР пластина

ТЕР пластина – приховане кріплення для терасної дошки. Він є одним із видів перфорованого оцинкованого будівельного кріплення та використовується для надійного кріплення терасної дошки. Виготовляється з листової сталі товщиною 2,5 мм., після чого для запобігання корозії покривається шаром цинку гальванічним методом. Габаритні розміри пластини 20х65х2,5 мм. Вона має три зенковані отвори для кріплення шурупом врівень. Однією стороною монтажна пластина для терасної дошки кріпиться до дошки, іншою – до напрямних дерев’яних профілів. Таким чином, терасна дошка навішується на фасад без видимих ​​кріплень, а приховане кріплення завжди естетично.

Кріплення для фасадної та терасної дошки “ЗМІЙКА”

Кріплення “ЗМІЙКА” – це перфорована пластина з металу з оцинкованим покриттям. Має довжину 186 мм, ширину 15 мм із товщиною 2 мм. Кріплення з 5-ма зенкованими отворами.
Кріплення призначене для прихованого монтажу дерев’яного облицювання фасадів будинків, терас, внутрішніх стін, підлог і стель.
Особливістю кріплення даного типу є те, що кріплення «Змійка» повністю непомітне оку і не псує естетичного сприйняття тих ділянок з кріпленням, на яких він був використаний.